Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019



Αγαπητοί γονείς
·         η ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών και η επίδοση βαθμολογίας για το Α΄ τρίμηνο του σχολικού έτους 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή   20 Δεκεμβρίου 2019 ως εξής:
ü  Οι γονείς των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης θα ενημερωθούν από τις δασκάλες των τμημάτων για την πρόοδο των μαθητών/τριών στην αίθουσα του κάθε τμήματος από τις 13.20 – έως τις 14.00
ü  Οι γονείς των μαθητών Γ΄- Δ΄ - Ε και ΣΤ τάξης μπορούν να  παραλαμβάνουν τον έλεγχο από τις 13.20 έως τις 14.00 στις αίθουσες των τμημάτων. Ο έλεγχος προόδου δίνεται αποκλειστικά και μόνο στους κηδεμόνες των μαθητών και κατά την ώρα που ορίζεται.
ü  Κατά τη διάρκεια της επίδοσης της βαθμολογίας οι γονείς είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των παιδιών τους. Υπενθυμίζουμε ότι ατομική ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών/τριών πραγματοποιείται σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων σε ημέρες και ώρες για τις οποίες έχετε ενημερωθεί.(Π.Δ.79/2017, άρθρο 14)  Εννοείται ότι για οποιαδήποτε ανάγκη επικοινωνίας οι εκπαιδευτικοί του σχολείου είναι στη διάθεσή σας να συναντηθείτε μαζί τους κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και πάντα μετά τη λήξη του υποχρεωτικού ωραρίου.
·                Τα μαθήματα διακόπτονται  για τις διακοπές των Χριστουγέννων στις 23 Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα. Η ημέρα είναι κανονικά εργάσιμη, οπότε και το ωράριο θα ισχύσει κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου