Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Αγιασμός 2020-2021

                                         

                                                 ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 – 2021



Ο Αγιασμός για το σχολικό έτος 2020-21 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 10:00. 


Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 9:30 από τις εισόδους που έχουν καθοριστεί για κάθε τμήμα και θα μεταβούν στο μεγάλο προαύλιο που θα τους περιμένουν οι δάσκαλοι/ες τους.  Η είσοδος των γονέων δεν επιτρέπεται εντός του αύλειου χώρου.


ü Οι γονείς των μαθητών της  Α’ τάξης θα συνοδεύσουν τα παιδιά τους στην είσοδο επί της 28ης Οκτωβρίου. Θα περάσουν στην αυλή, όπου και θα συναντήσουν μαζί με τα παιδιά τους στις δασκάλες της Α΄τάξης. Όταν τα παιδιά θα μεταβούν στις αίθουσες οι γονείς θα εξέλθουν από την ίδια έξοδο. Η είσοδος των γονέων της Α΄τάξης εντός του αύλειου χώρου θα γίνει με υποχρεωτική χρήση μάσκας. 


ü Οι γονείς των μαθητών που εγγράφηκαν πρώτη φορά (από μετεγγραφή) στο σχολείο μας επιτρέπεται να συνοδεύσουν τα παιδιά τους μέχρι το σημείο συνάντησης με τον Υπεύθυνο του τμήματος με υποχρεωτική χρήση μάσκας και να αποχωρήσουν

Το κουδούνι θα χτυπήσει στις 09.45 και  οι δάσκαλοι με τους μαθητές τους θα μπουν στις αίθουσες. Ο Αγιασμός θα ξεκινήσει στις 10.00, στην πίσω αυλή του Νέου κτηρίου, με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και τους μαθητές της ΣΤ΄τάξης και θα πραγματοποιηθεί από κοινού με το 8ο Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης. Κατόπιν ο ιερέας θα περάσει από κάθε τμήμα.


Σας υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί εντός των σχολικών κτηρίων θα φέρουν μάσκα. Συνεπώς, παρακαλούμε να μην ξεχάσετε να δώσετε στο παιδί σας την προσωπική του μάσκα.

Η διανομή βιβλίων στους μαθητές θα γίνει την  ημέρα του αγιασμού. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο στις 11.00 με ευθύνη των γονέων τους από τις πύλες εξόδου που έχουν καθοριστεί.


Από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα του σχολείου (Πρωινό και Ολοήμερο) θα ξεκινήσει κανονικά.


Ωράριο λειτουργίας:    07.00 – 08.00 ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ

                                          08.15 – 13.15 ΠΡΩΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

                                            13.20 – 15.00 ΟΛΟΗΜΕΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου