Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ


ΘΕΜΑ: «Εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση»
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Ζώντας μια πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση ευχόμαστε κατ’ αρχήν να είστε όλοι στην οικογένεια καλά και  να παραμείνετε υγιείς τόσο εσείς όσο  και οι μαθητές μας !!!
Από σήμερα το πρωί η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει δραματικά με στόχο να έρθει σύντομα η μέρα που θα επανέλθουμε όλοι πίσω συνεχίζοντας τις δραστηριότητες μας, συνεχίζοντας τη ζωή μας.
 Μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας προσπαθούν να σταθούν δίπλα σας στο μέτρο του δυνατού και να συμβάλλουν ώστε οι μαθητές να έχουν μια επαφή με την εκπαιδευτική πράξη πού σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη δια ζώσης επικοινωνία με τα παιδιά.
Ευχαριστώντας όλους εσάς που ανταποκριθήκατε και στείλατε τα email σας για επικαιροποίηση, ζητάμε να μας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία αυτά σας, ώστε να ξεκινήσουμε την επικοινωνία με τους μαθητές μας.
 Αν κάποιος γονέας ή κηδεμόνας δεν επιθυμεί αυτή την επικοινωνία παρακαλούμε να το δηλώσει μέχρι αύριο Τρίτη 24 Μαρτίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου, ώστε σταδιακά οι εκπαιδευτικοί να επικοινωνούν μαζί σας για τον τρόπο που θα επιλέξει ο καθένας
Περισσότερα και αναλυτικότερα θα δείτε στην εγκύκλιο που θα βρείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.sch.gr/egkyklios-tou-ypourgeiou-paideias-kai-thriskevmaton-parochi-prosopikon-logariasmon-stous-mathites-tis-protovathmias-kai-defterovathmias-ekpaidefsis-apo-to-panellinio-scholiko-diktyo/
Για να εκκινήσει η διαδικασία ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ προκειμένου να κάνετε την εγγραφή των παιδιών σας  στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Θα χρειαστείτε τον Αριθμό Μητρώου του Μαθητή, ο οποίος είναι γραμμένος στον Έλεγχο του Α΄τριμήνου. Για τους μαθητές Α΄και Β΄τάξης μπορείτε να παίρνετε τον Α.Μ. με ένα μήνυμα στο σχολείο  ή με τηλέφωνο στον εκπαιδευτικό της τάξης σας.
Στη συνέχεια θα λαμβάνετε οδηγίες 
Η εκπαίδευση θα είναι ασύγχρονη και σίγουρα δεν θα αντικαταστήσει ένα τυπικό ωρολόγιο πρόγραμμα με φυσική παρουσία.Κάθε εκπαιδευτικός έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει ελεύθερα τη διαχείριση του διδακτικού του αντικείμενου, καθώς και τον χρόνο και τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας.
Σεβόμενοι ωστόσο το γεγονός ότι όλοι οι μαθητές μας δεν έχουν έναν Η/Υ ή tablet μπορείτε να βρίσκετε δραστηριότητες και να ενημερώνεστε από το Blog του σχολείου https://1stdimalex.blogspot.com/
Η προσπάθεια είναι καινούρια για όλους και σας παρακαλούμε να δείξετε υπομονή και κατανόηση.
 Έχετέ μας εμπιστοσύνη και υποστηρίξτε το εγχείρημά μας, ώστε οι μαθητές μας να ανταποκριθούν.

Υγεία και δύναμη σε όλους
                                                                                                                  Η Διευθύντρια


                                                                                                            Βασιλική Γκοντσίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου