Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Χτίζουμε το σπίτι του αυτισμού!

Συμμετέχουμε όλοι στο Μουσικοχορευτικό Μαραθώνιο Ζωής για το «Σπίτι του Αυτισμού»!

Όλοι μαζί γινόμαστε αρωγοί και κοινωνοί για να χτίσουμε το «Σπίτι του Αυτισμού» στον Άβαντα Αλεξανδρούπολης.

Σκοπός μας είναι η ανέγερση, η ίδρυση και η λειτουργία ενός ξενώνα, όπου θα φιλοξενούνται τα άτομα με αυτισμό για όλη τους τη ζωή (ορφανά από τους δύο ή ένα γονέα). Ύψιστος στόχος μας, η διασφάλιση δηλαδή των μέσων για μια προστατευμένη και αξιοπρεπή ζωή, καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους, όταν δε θα έχουν τη φροντίδα των γονέων τους. Σημειώνουμε ότι, το οικόπεδο στον Άβαντα έχει ήδη αγοραστεί και έχουν εκπονηθεί τα απαραίτητα αρχιτεκτονικά σχέδια.

Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019
ώρες 18:00 - 22:00 (και τις δυο ημερομηνίες)
Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης

Μια μεγαλειώδη διήμερη Φιλανθρωπική Μουσικοχορευτική Εκδήλωση, όπου συμμετέχουν και στηρίζουν έως τώρα 60 πολιτιστικοί, αθλητικοί και κοινωνικοί σύλλογοι, σύλλογοι γονέων, σχολεία, ωδεία, μουσικά σχήματα και τοπικές αρχές.

Η μαραθώνια αυτή στην κυριολεξία εκδήλωση, αφού διαρκεί πάνω από δέκα ώρες, ανάγεται σε πολιτιστικό θεσμό ειδικού κοινωνικού βάρους για την Αλεξανδρούπολη, τον Έβρο και τη Θράκη.

Ο Μαραθώνιος Ζωής υλοποιείται για 4η συνεχή χρονιά με απόλυτη επιτυχία και απτά μετρήσιμα αποτελέσματα για την τοπική κοινωνία και περιλαμβάνει μουσικές, χορωδιακές και χορευτικές παραστάσεις συνόλων, σχημάτων, συγκροτημάτων, ερμηνευτών και καλλιτεχνών.

Με επίκεντρο τον Άνθρωπο, ας συνεργαστούμε όλοι μαζί και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να δώσουμε ίσες ευκαιρίες για συμμετοχή στο κοινωνικό σύνολο και στη ζωή, σε φυσικά πρόσωπα που το έχουν αποδεδειγμένα άμεση ανάγκη.

Ας μεταφέρουμε όλοι μαζί το πιο δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, προσφέροντας ένα πολύ σημαντικό δώρο στα πρόσωπα αυτά: το δώρο της ζωής.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έβρου, καθώς επίσης τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης / Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Παρακαλούμε για την προώθηση / κοινοποίηση του παρόντος στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας σας.

Ευχαριστούμε θερμά για την ιδιαίτερα γόνιμη συνεργασία μας.

Συνημμένα: η προωθητική αφίσα της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση,
Για τους Συνδιοργανωτές Φορείς


Για την Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
Ο Πρόεδρος


Δημήτρης Κελεμίδης
Για τον Σύλλογο Γονέων Αυτιστικών Ατόμων Νομού Έβρου «Ο Άγιος Βασίλειος»
Η Πρόεδρος

Λίτσα Μαυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου